PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The influence of pH and temperature on endogenous phytase activity and on hydrolysis of inositol hexaphosphate in lentil, faba bean and pea seeds
(
Honke J.
,
Sandberg A. S.
,
Kozlowska H.
), s. 109-122
artykuł:
Effect of different inorganic nitrogen sources on the production of cellulase-free beta-1,4-xylanase by Aureobasidium pullulans
(
Udeh K. O.
), s. 39-48
artykuł:
Determination of tocopherols by packed column supercritical fluid chromatography [SFC]
(
Buskov S.
,
Jorgensen S. S.
,
Sorensen H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.