PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Strategie wyznaczajace zasady gry na rynku zywnosci
(
Imbs B.
), s. 4-5
artykuł:
Rola organizacji rolniczych
(
Brzoska M.
), s. 5
artykuł:
Znakowanie produktow spozywczych jako instrument stymulujacy ich jakosc w Unii Europejskiej i w Polsce
(
Jasiulewicz A.
), s. 6-10
artykuł:
Strategie rozwoju produktu zywnosciowego
(
Cante C. J.
), s. 12-15
artykuł:
Kulturowe uwarunkowania rozwoju produktow
(
Guardia E.
), s. 16-17
artykuł:
Reakcje konsumentow na nowe produkty spozywcze
(
Clausi A. S.
), s. 18
artykuł:
Jakosc mleka surowego i organizacja skupu mleka w spoldzielniach mleczarskich w 1998 r. Czesc I. Jakosc mleka surowego
(
Nowakowski S.
), s. 22
artykuł:
Wartosc odzywcza wybranych produktow mleczarskich. Czesc I. Wartosc odzywcza twarogow
(
Klobukowski J.
,
Cichon R.
), s. 26-29
artykuł:
Targi przelomu
(
Smolinski E.
), s. 30-32
artykuł:
Wymienniki ciepla dla urzadzen chlodniczych - ewolucja technologii
(
Tuszynski W.
), s. 32
artykuł:
Wystepowanie bakterii Legionella w srodowisku zakladow mleczarskich
(
Jakubczyk E.
,
Szczepankiewicz W.
), s. 33-36
artykuł:
Analiza energetyczna wybranych linii serowarskich
(
Chojnowski P.
,
Iwaniak A.
,
Budny J.
), s. 37-38
artykuł:
Bioluminescencyjny pomiar ATP - szybka metoda oceny zakazenia mikrobiologicznego
(
Czaczyk K.
), s. 39-41
artykuł:
Handel zagraniczny produktami mleczarskimi
, s. 41
artykuł:
Aspekty surowcowe, technologiczne i mikrobiologiczne produkcji proszku kakaowego
(
Trojanowska K.
,
Trojan E.
), s. 42-45
artykuł:
O niektorych postanowieniach Porozumienia o Swiatowej Organizacji Handlu [WTO] dotyczacych stosowania srodkow sanitarnych i fitosanitarnych
(
Kucharski P.
), s. 46-47
artykuł:
Panstwowy nadzor standaryzacyjny towarow rolno-spozywczych w obrocie z zagranica
, s. 48
artykuł:
Jakosc mrozonych wyrobow kulinarnych
, s. 50
artykuł:
Problemy produkcji i eksportu polskich gesi
(
Kijowski J.
), s. 51-52
artykuł:
Jakosc przetworow miesnych drobno rozdrobnionych [cz.II]
(
Makala H.
), s. 54-56
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.