PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Polskie mleczarstwo - miejsce w przyszlym wspolnotowym rynku UE
(
Murawski M.
), s. 2
artykuł:
Funkcjonowanie rynku mleka w UE - konsekwencje dla polskich producentow mleka
(
Krzyzanowska Z.
), s. 6
artykuł:
Jakosc surowca w aspekcie zmian w produkcji i skupie mleka
(
Nowakowski S.
), s. 11-12
artykuł:
Laboratorium oceni i doradzi
, s. 19
artykuł:
EcoLean - nowe opakowania
(
Kamionek J.
), s. 20-21
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna mleka poddanego procesowi mikrofiltracji i pasteryzacji
(
Skrzypek J.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
), s. 22-24
artykuł:
Noack Polen - aktywny partner w kontroli jakosci mikrobiologicznej i monitorowaniu stanu higieny
, s. 25
artykuł:
Spoldzielnia nowego tysiaclecia
(
Rojewska H.
), s. 26-27
artykuł:
Targi - miejsce komunikowania sie z rynkiem
, s. 28-29
artykuł:
Synteza dyskusji panelowej
, s. 32
artykuł:
Gdzie dwoch wspolpracuje - tam trzeci skorzysta
, s. 34
artykuł:
Zastosowanie gazow technicznych w ochronie srodowiska
(
Lidowska-Sewerynska K.
), s. 35
artykuł:
Mozliwosci zastosowania mikrobiologicznej transglutaminazy w mleczarstwie
(
Domagala J.
), s. 36-38
artykuł:
40-lecie Wydzialu Technologii Zywnosci SGGW
(
Jarczyk A.
,
Haber T.
), s. 40-41
artykuł:
AMERPLAST - 50 lat w Europie 2 lata produkcji w Polsce
, s. 42
artykuł:
Zlote Medale Taropaku
(
Smolinski E.
), s. 46
artykuł:
Krysztalowy Puchar Wielkopolski dla AKWAWITU-u S.A.
, s. 48
artykuł:
Specjalnosc i priotytet ADM Cocoa - miazga kakaowa
, s. 49
artykuł:
Jakosc wyrobow mleczarskich
, s. 52
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.