PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Etyka biznesu w niemieckiej spolecznej gospodarce rynkowej
(
Muller-Groeling H.
), s. 4-6
artykuł:
Koncentracja w przemysle
(
Pasternak K.
), s. 7-10
artykuł:
Mleczarskie innowacje produkowane a konsument
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 14-15
artykuł:
Przyszlosc - w serach
(
Smolinski E.
), s. 30-31
artykuł:
Oliva - farby od A do Z
, s. 36
artykuł:
Funkcjonalne wlasciwosci bialek serwatkowych
(
Leman J.
), s. 45-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.