PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Baza surowcowa przetworstwa zbozowego w Polsce
(
Judzinski B.
), s. 2-5
artykuł:
Hydrolizaty skrobiowe otrzymywane z surowcow zbozowych
(
Slominska L.
), s. 9-12
artykuł:
Skrobia ziemniaczana ekstruzyjnie modyfikowana
(
Smietana Z.
,
Szpendowski J.
,
Soral-Smietana M.
,
Swigon J.
), s. 13-15
artykuł:
Postep w analizach mikrobiologicznych zywnosci. Cz. I. Doskonalenie metod mikrobiologicznych
(
Czajkowska D.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 16-18
artykuł:
Pomiary temperatury w przemysle spozywczym
(
Szargut P.
), s. 20-21
artykuł:
Profesionalizm i elastycznosc
, s. 22
artykuł:
Certyfikaty jakosci dla Olzy i Krafta
, s. 23
artykuł:
Profesor zwyczajny dr hab.dr h.c.inz. Damazy Jerzy Tilgner [26.11.1904 - 19.02.1997]
, s. 25
artykuł:
Wzajemne oddzialywanie zelatyny, skrobi modyfikowanej i mleka w proszku w jogurcie termizowanym
, s. 26-28
artykuł:
Soki owocowe wzbogacone w wapn
(
Zdziennicka D.
,
Maczynska D.
), s. 29-31
artykuł:
Srodki barwiace do zywnosci
(
Zimnicki J.
,
Strzelecka-Sek B.
,
Krach K.
), s. 32-35
artykuł:
Lizozym i jego charakterystyka. Czesc II. Izolacja i mozliwosci praktycznego wykorzystania
(
Kopec W.
,
Trziszka T.
), s. 36-37
artykuł:
Kwas fitanowy w zywnosci
(
Jacorzynski B.
), s. 38-39
artykuł:
To nie zywnosc szkodzi zdrowiu - to brak wiedzy o niej skraca nam zycie
(
Tyszkiewicz S.
), s. 40-42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.