PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
13
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
13
artykuł:
Wplyw rodzaju obrobki cieplnej i czasu przechowywania na jakosc peklowanego i nie peklowanego miesa kurczat
(
Malczyk E.
,
Smolonska T.
), s. 25-42
artykuł:
Retrogradacja skrobi modyfikowanych chemicznie poddanych procesowi ekstruzji
(
Golachowski A.
,
Zieba T.
,
Leszczynski W.
), s. 43-52
artykuł:
Flokulacja wybranych szczepow drozdzy fermentacji gornej
(
Borek M.
,
Blazewicz J.
), s. 61-71
artykuł:
Aktywnosc fermentacyjna RD mutantow drozdzy z rodzaju Saccharomyces i Zygosaccharomyces
(
Kawa-Rygielska J.
,
Dziuba E.
), s. 73-81
artykuł:
Dobor wybranych parametrow unieruchamiania drozdzy w alginianie glinu
(
Paslawska M.
,
Dziuba E.
,
Chmielewska J.
), s. 97-110
artykuł:
Aktywnosc syntazy cytrynianowej i dehydrogenazy izocytrynianowej drozdzy Yarrowia lipolytica podczas biosyntezy kwasu cytrynowego z hydrolu glukozowego
(
Robak M.
), s. 125-135
artykuł:
Zastosowanie szczepionek jogurtowych w fermentacji warzyw
(
Robak M.
), s. 137-149
artykuł:
Hydrolysis of plant biopolymers by Trichoderma reesei M7-1 enzymes
(
Witkowska D.
,
Jurgielewicz W.
,
Latacz B.
), s. 151-160
artykuł:
Produkcja przecierow z dyni przy udziale preparatu enzymatycznego z Trichoderma reesei M7-1
(
Szymanski L.
,
Witkowska D.
), s. 161-169
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.