PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Trunek dla koneserow
(
Janiak M.
), s. 34
artykuł:
Srodziemnomorskie smaki Monako
(
Telezynska K.
), s. 18-19
artykuł:
Rynek dodatkow cukierniczych
(
Rosiak E.
), s. 30-33
artykuł:
Dobra restauracja tradycyjna to nieustajacy nacisk na podwyzszanie jakosci potraw. Rozmowa z Katarzyna Dmochowska-Knapinska...
(
Domeracka K.
), s. 16-17
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.