PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Horticulturae
Rocznik
1994
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of dikegulac on branching of Pachypodium lamerei
(
Nowak J.
)
artykuł:
The effect of fertilization with different forms of nitrogen on greenhouse lettuce quality and its changes during storage. I. Content of certain nutritive compounds
(
Rozek S.
,
Leja M.
,
Myczkowski J.
,
Mareczek A.
)
artykuł:
The effect of fertilization with different forms of nitrogen on greenhouse lettuce quality and its changes during storage. III. Phenolic metabolism
(
Leja M.
,
Rozek S.
,
Myczkowski J.
)
artykuł:
The effect of leaf scorch by Diplocarpon earliana Ell. et Ev. [Wolf] on yield, fruit weight, and plant vigour in the strawberry [Fragaria x ananassa Duch.]
(
Hortynski J. A.
,
Supryn-Sweklej S.
,
Hulewicz T.
)
artykuł:
Effect of paclobutrazol on certain properties of fruits of the apple of cvs. Jonagold and Gloster
(
Ben J.
,
Poniedzialek W.
)
artykuł:
Effect of the type of transplant on the yield and quality of some Brussels sprout cultivars grown in the double-cropping system
(
Kunicki E.
)
artykuł:
Chemical composition of broad bean seeds depending on the cultivar and degree of seed maturity
(
Kmiecik W.
,
Lisiewska Z.
)
artykuł:
Endogenous CO2 concentration and pericarp diffusion resistance to CO2 in sweet pepper fruits
(
Czarnowski M.
)
artykuł:
The effect of fertilization with different forms of nitrogen on greenhouse lettuce quality and its changes during storage. II. Nitrate and nitrite content
(
Rozek S.
,
Sady W.
,
Leja M.
,
Myczkowski J.
)
artykuł:
Mycological evaluation of substrates and their components used in horticultural production
(
Kowalik M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.