PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences. Supplement
Rocznik
2001
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The use of NIRS for prediction of protein content in residues after incubation in the rumen
(
Kanski J.
,
Kowalski Z. M.
)
artykuł:
The role of Eudiplodinium maggii in starch metabolism in the rumen
(
Belzecki G.
,
Michalowski T.
)
artykuł:
The influence of feeding raw vs extruded soyabean supplemented or unsupplemented with sulphur amino acids on performance, pancreatic trypsin activity and morphological parameters of the jejunum in rats
(
Leontowicz H.
,
Leontowicz M.
,
Biernat M.
,
Gralak M. A.
,
Kostyra H.
,
Czerwinski J.
)
artykuł:
The influence of extrusion of faba bean seeds and supplementation of sulphur amino acids on performance, pancreatic trypsin activity, and morphological parameters of the jejunum in rats
(
Leontowicz M.
,
Leontowicz H.
,
Biernat M.
,
Gralak M. A.
,
Kostyra H.
,
Czerwinski J.
)
artykuł:
The fatty acid content in the tissues of broiler chickens fed diets containing a brown-seed linseed var.Opal or the yellow-seed var.Linola
(
Barteczko J.
,
Borowiec F.
)
artykuł:
The effects of different amounts and types of fat on the level of conjugated linoleic acid in the meat and milk of sheep
(
Szumacher-Strabel M.
,
Potkanski A.
,
Cieslak A.
,
Kowalczyk J.
,
Czauderna M.
)
artykuł:
The effects of different amounts and types of fat on the extent of C18 unsaturated fatty acid hydrogenation in the rumen of sheep
(
Cieslak A.
,
Szumacher-Strabel M.
,
Potkanski A.
,
Kowalczyk J.
,
Czauderna M.
)
artykuł:
The effects of different amounts and types of fat on metabolites in the rumen of sheep
(
Szumacher-Strabel M.
,
Potkanski A.
,
Cieslak A.
,
Kowalczyk J.
,
Czauderna M.
)
artykuł:
The effects of different amounts and types of fat on meat fatty acid composition in sheep
(
Potkanski A.
,
Szumacher-Strabel M.
,
Cieslak A.
,
Kowalczyk J.
,
Urbaniak M.
,
Czauderna M.
)
artykuł:
The effect of two feeding systems for growing pigs on growth performance, carcass and meat quality
(
Lyczynski A.
,
Bartkowiak Z.
,
Pospiech E.
,
Urbaniak M.
,
Rzosinska E.
,
Frankiewicz A.
)
artykuł:
The effect of storage on egg quality and fatty acid content in PUFA-enriched eggs
(
Niemiec J.
,
Stepinska M.
,
Swierczewska E.
,
Riedel J.
,
Boruta A.
)
artykuł:
The effect of probiotics on selected blood and meat parameter of broiler chickens
(
Pietras M.
)
artykuł:
The effect of increased polyunsaturated fatty acid levels in mixtures supplemented with ascorbate and alpha-tocopherol acetate on slaughter traits of pigs
(
Skomial J.
,
Sawosz E.
,
Gagucki M.
,
Wrzesinska A.
)
artykuł:
The effect of gelatinization degree and source of starch on the ileal and faecal digestibility of nutrients and growth performance of early-weaned piglets
(
Kotara D.
,
Fuchs B.
)
artykuł:
The effect of feeding level of pre- and postpubertal heifers on their reproductive function and later milk production
(
Bilik K.
,
Strzetelski J.
,
Osieglowski S.
,
Gogol P.
)
artykuł:
The effect of additives on palatability, voluntary intake and digestibility of lucerne and whole-crop oat silages
(
Borowiec F.
,
Zajac T.
,
Kowalski Z. M.
,
Micek P.
,
Marcinski M.
)
artykuł:
Preliminary results of ad libitum feeding of diets containing a high amount of fibrous components on the reproductive performance of sows
(
Urbanczyk J.
,
Swiatkiewicz M.
,
Hanczakowska E.
)
artykuł:
Milk cholesterol levels in relation to calcium soap and copper content in diets for dairy cows
(
Brzoska F.
,
Sala K.
)
artykuł:
Lipids and lipoproteins in blood serum of calves receiving Yea-Sacc1026 dietary supplement
(
Pysera B.
,
Opalka A.
)
artykuł:
Influence of some immunomodulation additives to growing-finishing diets on pig performance, carcass traits and some blood indices
(
Grela E. R.
,
Krasucki W.
,
Semeniuk V.
,
Pecka S.
,
Matras J.
)
artykuł:
In vivo and in vitro protein and amino acid digestibility of legume seeds in pig diets
(
Swiech E.
,
Buraczewska L.
)
artykuł:
Effect of growth period at about 15 and 25 kg body weight on amino acid ileal digestibility in young pigs
(
Urynek W.
,
Buraczewska L.
)
artykuł:
Effect of dietary fat on fatty acid composition of lipids from breast muscle and abdominal fat of broiler chickens
(
Mieczkowska A.
,
Nguyen V. C.
,
Smulikowska S.
)
artykuł:
Comparison of the nutritive value of naked and husked oat protein with wheat and maize
(
Kosieradzka I.
,
Fabijanska M.
)
artykuł:
A note on the effect of feeding genetically modified potatoes on selected indices of non-specific resistance in rats
(
Winnicka A.
,
Sawosz E.
,
Klucinski W.
,
Kosieradzka I.
,
Szopa J.
,
Malepszy S.
,
Pastuszewska B.
)
artykuł:
A note on naked oats as a substitute for wheat and barley for young pigs
(
Maslanek A.
,
Flis M.
,
Falkowski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.