PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
213
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
213
artykuł:
Wplyw podkielkowania i nawozenia azotowego na plon handlowy odmian wczesnych Bila i Sumak
(
Bernat E.
,
Jablonski K.
), s. 99-107
artykuł:
Zmiany zawartosci niektorych skladnikow mineralnych w bulwach ziemniaka pod wplywem nawozenia NPK i Mg
(
Ciecko Z.
,
Wyszkowski M.
,
Zolnowski A.
,
Krzywy J.
), s. 125-129
artykuł:
Wplyw nawozenia NPK, Mg i K na zawartosc chlorofilu w lisciach ziemniaka
(
Ciecko Z.
,
Wyszkowski M.
,
Zolnowski A.
,
Zabielska J.
), s. 131-136
artykuł:
Wplyw sposobu stosowania mocznika na plon i jakosc bulw ziemniakow
(
Trawczynski C.
,
Grzeskiewicz H.
), s. 149-155
artykuł:
Wplyw nawozu Kemira Solanum na plon i jakosc ziemniaka jadalnego uprawianego na glebie lekkiej
(
Trawczynski C.
,
Grzeskiewicz H.
), s. 157-163
artykuł:
Wplyw agrotechniki na ksztaltowanie jakosci plonu ziemniaka
(
Gluska A.
), s. 173-178
artykuł:
Efekty zwalczania chwastow w uprawie ziemniaka i ich wplyw na wybrane cechy jakosci bulw
(
Zarzecka K.
,
Gasiorowska B.
), s. 201-210
artykuł:
Wplyw warunkow wzrostu roslin i magazynowania bulw odmian jadalnych ziemniaka na ich trwalosc przechowalnicza
(
Sowa-Niedzialkowska G.
), s. 225-232
artykuł:
Czynniki wplywajace na ciemna plamistosc pouszkodzeniowa bulw ziemniaka
(
Zgorska K.
,
Frydecka-Mazurczyk A.
), s. 253-260
artykuł:
Przydatnosc odmian ziemniaka do przetworstwa w zaleznosci od czasu przechowywania. Cz.I. Wplyw czasu przechowywania ziemniakow na ich przydatnosc do wyrobu chipsow
(
Mozolewski W.
), s. 261-267
artykuł:
Ocena systemu wentylacyjnego oplywowego gornego w przechowalni ziemniakow
(
Czerko Z.
), s. 275-283
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.