PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Nowa polsko-francusko-niemiecka inicjatywa
(
Szydlowski A.
,
Piesiewicz H.
), s. 2-4
artykuł:
Probne wypieki w toku produkcji
(
Kownacki J.
), s. 10-13
artykuł:
Ponowne odkrywanie walorow orkiszu
(
Gubala W.
,
Kownacki J.
), s. 14
artykuł:
Tak uciazliwe...a moze ...tak proste?
(
Barcicki M.
), s. 22-23
artykuł:
Nowoczesne, trwale, wydajne polskie maszyny dla polskich piekarzy [i nie tylko]
(
Mart M.
,
Stus M. P.
), s. 28-29
artykuł:
Zloty srodek
(
Szcepaniak J.
), s. 30-31
artykuł:
A.Blikle - tradycja z wizja przyszlosci
(
Stus M. P.
), s. 38-40
artykuł:
Drozdze Lesaffre pod kontrola HACCP
(
Mart M.
), s. 42-43
artykuł:
Cukiernik z zamilowania
(
Kubicka L.
), s. 54
artykuł:
Slodkie rekordy na krakowskim rynku
(
Banasik M.
), s. 62
artykuł:
Rozwiazanie umowy o prace bez wypowiedzenia z przyczyn niezawinionych przez pracownika
(
Paprocki J.
), s. 65-66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.