PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Systemy zapewnienia bezpieczenstwa zywnosci ISO 9001, HACCP - i co dalej?
(
Kurzynska A.
), s. 7
artykuł:
Substancje dodatkowe do zywnosci w swietle zmian krajowego ustawodawstwa zywnosciowego
(
Gajda I.
,
Karlowski K.
,
Jarecka J.
,
Switka A.
,
Kuzma K.
,
Rokicka B.
), s. 8-10
artykuł:
Inulina i inulinazy - wlasciwosci, zastosowania, perspektywy
(
Skowronek M.
,
Fiedurek J.
), s. 18-20
artykuł:
Skrobie modyfikowane we wsadach owocowych, majonezach, dressingach
(
Schube V.
,
Kaliszan E.
,
Ratusz K.
), s. 22-23
artykuł:
Jak skutecznie budowac marke
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Polska prasa niefachowa o dodatkach do zywnosci
(
Krygier K.
), s. 28-29
artykuł:
Specjalne rozwiazania branzowe klasy ERP dla przetworstwa rybnego
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 33
artykuł:
Ostrzejsza kontrola zywnosci w USA
(
en
), s. 42-43
artykuł:
Pierwszy w technologii zywnosci projekt badawczy zamawiany
(
Kolakowski E.
), s. 43
artykuł:
Anuga FoodTec juz niedlugo
(
en
), s. 45
artykuł:
Polskie nominacje do Oppack Awards
(
en
), s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.