PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Kawa, kanapka, deser. Przepis na sukces
, s. 14-15
artykuł:
Izomery trans kwasow tluszczowych
, s. 18
artykuł:
Kielecki Gastro-Tech
, s. 26
artykuł:
Tluszcze AarhusKarlshamn w swietle wspolczesnych zalecen zywieniowych
, s. 30-31
artykuł:
Dekoracje na koniec roku
(
Stepien M.
), s. 32
artykuł:
Chleb zamiast marchewki?
(
Kot M.
), s. 46
artykuł:
Sila serca
, s. 66-67
artykuł:
Kontrola jakosci
(
Mielcarz M.
), s. 68
artykuł:
Royal znaczy krolewski
, s. 71
artykuł:
Z arabika dookola swiata - cz.I
(
Miesiak P.
), s. 74-76
artykuł:
Zdrowotne walory czekolady
(
Krysiak W.
,
Zyzelewicz D.
), s. 88
artykuł:
Oswiadczenia zywieniowe i zdrowotne. Zasady stosowania - cz.II
(
Szafulera W.
), s. 98
artykuł:
W Spa drzaly trybuny
, s. 103
artykuł:
Slodka tradycja
(
Stepien M.
), s. 104-105
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.