PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2000
Tom
09
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wymagania dotyczace bezpieczenstwa uzytkowania maszyn gastronomicznych
(
Madra I. D.
,
Madry W.
), s. 57-58
artykuł:
Prof. zw. dr inz. Henryk Popko 1936-1999
(
Opielak M.
), s. 60
artykuł:
Polskie rzeznie i przetwornie miesne w swietle wymagan Unii Europejskiej
(
Kiczuk T.
), s. 50-56
artykuł:
Dostosowanie polskiego mleczarstwa do wymogow Unii Europejskiej w swietle Agendy 2000 i negocjacji akcesyjnych
(
Niemczyk J.
,
Niemczyk J.
), s. 45-49
artykuł:
Badania technologiczne produkcji serkow twarogowych z zastosowaniem wybranych rodzajow modulow ultrafiltracyjnych
(
Obrusiewicz T.
,
Szwocer J.
,
Wituszynska B.
), s. 7-13
artykuł:
Badania przydatnosci ekstrudera 01MC1 do produkcji pelletow ziemniaczanych
(
Moscicki L.
), s. 26-28
artykuł:
Badania porownawcze energochlonnosci rozdrabniania nasion w mlewniku walcowym i rozdrabniaczu bijakowym
(
Grochowicz J.
,
Zawislak K.
), s. 5-6
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.