PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1993
Tom
41
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Ziarno zyta jako surowiec do produkcji wyrobow cukierniczych
(
Gasiorowski H.
), s. 17
artykuł:
Wiejski piekarz
(
Bocian M.
), s. 13
artykuł:
Dla cukiernikow
(
Kania P.
), s. 3-5
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.