PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
19
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw pH farszu i dodatku askorbinianu sodu na efektywnosc peklowania i trwalosci barwy po obrobce termicznej
(
Mroczek J.
,
Piotrowska J.
), s. 29-33
artykuł:
Wplyw odwadniania osmotycznego na sklad chemiczny liofilizowanych truskawek
(
Ciurzynska A.
,
Lenart A.
), s. 9-13
artykuł:
Wdrozenie informatycznego systemu identyfikowalnosci wewnetrznej w przetworni rybnej. Czesc I. Etapy implementacji
(
Szulecka O.
), s. 49-52
artykuł:
Przeglad konstrukcyjno-funkcjonalny masownic do miesa. Czesc II. Systemy zaladunku i wyladunku
(
Diakun J.
,
Sencio M.
), s. 86-90
artykuł:
Optymalizacja kosztow transportu metoda bezposredniego poszukiwania
(
Winiczenko R.
), s. 133-136
artykuł:
Ocena jakosci pieczywa pszennego otrzymanego metoda odroczonego wypieku
(
Sobczyk M.
), s. 37-40
artykuł:
Narodowy system innowacji
(
Boguski J.
), s. 137-141
artykuł:
Monitorowanie parametrow czynnika myjacego w trakcie mycia w przeplywie
(
Diakun J.
,
Mierzejewska S.
,
Piepiorka J.
), s. 34-36
artykuł:
Logistyka w sferze produkcji
(
Piatkowski Z.
,
Zebrowski W.
,
Goryszewski L.
), s. 122-127
artykuł:
Logika poglebiania integracji europejskiej. Wprowadzenie Euro
(
Kolodziej T.
), s. 142-144
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna serow pochodzacych z gospodarstw ekologicznych
(
Berthold A.
,
Stachura A.
), s. 65-69
artykuł:
Funkcjonalnosc prozdrowotna i technologiczna procesu fermentacji ciasta - tradycja i postep naukowy
(
Zareba D.
,
Ostasiewicz A.
), s. 70-74
artykuł:
Charakterystyka jakosci sensorycznej i stopnia akceptacji konsumenckiej wybranych napojow energetyzujacych
(
Kostyra E.
,
Swiderski F.
,
Zebrowska M.
), s. 24-28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.