PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
1999
Tom
02
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The effects of commercial barley flakes on dough characteristic and bread composition
(
Kawka A.
,
Gorecka D.
,
Gasiorowski H.
)
artykuł:
The effect of carbonate preparations on the rheological properties of meat batter and on sausage quality
(
Dolata W.
,
Piotrowska E.
,
Krzywdzinska M.
)
artykuł:
Purification and characterization of proline-specific peptidases from Lactococcus and Lactobacillus
(
Stepaniak L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.