PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Doświadczalna i Mikrobiologia
Rocznik
1993
Tom
45
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zakazenia kobiet wirusami Papilloma w przypadku zmian patologicznych szyjki macicy
(
Szostek S.
,
Wojtys A.
,
Zgorniak-Nowosielska I.
), s. 133-136
artykuł:
Wytwarzanie stafylokinazy i hemolizyn przez gronkowce koagulazo-ujemne
(
Sawicka-Grzelak A.
,
Szymanowska A.
,
Mlynarczyk A.
,
Mlynarczyk G.
), s. 7-10
artykuł:
Wrazliwosc in vitro na niektore chinolony gram-ujemnych paleczek i gram-dodatnich ziarenkowcow powodujacych zakazenia ukladu moczowego
(
Mroz E.
,
Jankowski S.
,
Bartelmus J.
,
Grzybek-Hryncewicz K.
,
Ruczkowska J.
,
Starek J.
,
Boratynska M.
), s. 115-118
artykuł:
Wplyw flory antagonistycznej na liczebnosc gronkowcow w jamie ustnej
(
Krzeminski Z.
,
Raczynska A.
), s. 25-28
artykuł:
Flora bakteryjna raka krtani i blizny pooperacyjne w warunkach oslonowego stosowania ciprofloksacyny
(
Michalska W.
,
Chylak J.
), s. 123-126
artykuł:
Chemiluminescencja granulocytow w odpowiedzi na szczepy Pseudomonas aeruginosa izolowane z roznych materialow
(
Matynia B.
,
Szkarlat A.
,
Pajdak E.
,
Pryjma J.
), s. 107-113
artykuł:
Charakterystyka aktywnosci hemolitycznej Proteus penneri
(
Rozalski A.
,
Bartodziejska B.
,
Wykrota M.
,
Serwecinska L.
,
Lukomski S.
,
Kotelko K.
), s. 79-83
artykuł:
Bakteriofagi grupy serologicznej a konwertujace synteze stafylokinazy i toksyny beta u S. aureus
(
Mlynarczyk A.
,
Mlynarczyk G.
,
Zabicka D.
,
Sawicka-Grzelak A.
), s. 15-18
artykuł:
Badania immunochemiczne polisacharydu O-swoistego lipopolisacharydu Proteus penneri 14
(
Sidorczyk Z.
,
Swierzka A.
,
Lipinska M.
,
Vinogradov E. V.
,
Shashkov A. S.
,
Knirel Y. A.
), s. 85-87
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.