PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zywnosc wygodna w sektorze miesnym
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 36-38
artykuł:
Suchy lod - wydajny i latwy w stosowaniu srodek chlodniczy
(
Stachowicz M.
), s. 23
artykuł:
Rynek masla w Polsce i Niemczech
(
Szajner P.
), s. 39-42
artykuł:
Nowa zywnosc i nowe skladniki zywnosci. Regulacje prawne
(
Stos K.
,
Szponar L.
,
Kunachowicz H.
,
Bogusz W.
), s. 8-11
artykuł:
Neutralizacja sciekow za pomoca dwutlenku wegla
(
Remiezowicz E.
), s. 46-47
artykuł:
Nanotechnologia w technologii zywnosci. Stan obecny i kierunki rozwoju
(
Jakubczyk E.
), s. 16
artykuł:
Najwiecej innowacji wsrod produktow prozdrowotnych
(
AL
), s. 50
artykuł:
Finansowanie inwestycji w przemysle spozywczym z PROW w latach 2007-2013
(
Wigier M.
), s. 6-7
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.