PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Dodatki funkcjonalne stosowane w technologii piekarstwa
(
Michniewicz J.
), s. 2-4
artykuł:
Co widzialem i slyszalem na targach - wystawie IBA'95
(
Ambroziak Z.
), s. 5-8
artykuł:
Croissanty - historia powstania i technologia produkcji [cz.I]
(
Piesiewicz H.
), s. 10-12
artykuł:
Piekarska tradycja pielegnowana od 220 lat
(
Jarosz K.
,
Jarosz Z.
), s. 13-15
artykuł:
Puratos goscil grupe polskich piekarzy
(
Soszynska-Masny M.
), s. 16-17
artykuł:
Zlote gody szczecinskiego Cechu
(
Piesiewicz H.
), s. 18
artykuł:
Nowoczesne, uniwersalne oblewarko-odlewarki i temperowki do czekolady firmy IKM
, s. 24-25
artykuł:
Co nowego w polskim cukiernictwie?
(
Kania P.
), s. 26-27
artykuł:
Sukces tylko z nami
, s. 32-33
artykuł:
Kwartet poleca praliny
, s. 34-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.