PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1999
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Miedzynarodowe targi Grune Woche w Berlinie
, s. 22
artykuł:
Gastronomia zamknieta w gospodarce rynkowej
(
Maslowski A.
), s. 26-27
artykuł:
Wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe
(
Kowalczuk I.
), s. 28-29
artykuł:
Systemy wydawania potraw w stolowkach pracowniczych
(
Koziorowska B.
,
Rozalska E.
), s. 30
artykuł:
Tluszcze w zywnosci
(
Zalewski S.
), s. 38-43
artykuł:
O sniadaniach raz jeszcze!
(
Pietruszewska K.
), s. 45
artykuł:
Portugalskie menu
(
Nowicki Z. T.
), s. 50
artykuł:
Z dziejow kuchni polskiej
(
Pietruszewska K.
), s. 55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.