PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Co znaczy 'byc innowacyjnym'?
(
Hulas F.
), s. 4
artykuł:
Maka lubinowa w recepturze pieczywa bezglutenowego
(
Diowksz A.
,
Kajzer M.
,
Zajac T.
), s. 8
artykuł:
Chleb coraz drozszy
(
Stus M.
), s. 14-15
artykuł:
Sila napedowa w kolach regionalnych
(
Butka S.
,
Butka A.
), s. 20-21
artykuł:
Jak uproscic pieciofazowa fermentacje ciast zytnich
(
A.R.
), s. 22
artykuł:
Nowa generacja metod planowania. Business Intelligence - efektywne dlugoterminowe planowanie produkcji w Systemie CSB
(
Stec A.
), s. 28-29
artykuł:
Systemy zaladunkowe do piecow wsadowych - rozwiazania w dobie wysokich kosztow pracy. Czesc 1
, s. 30-31
artykuł:
Linia automatyczna do produkcji chleba Subal odpowiedzia na wyzwania czasu
(
Lis K.
), s. 32
artykuł:
Slow Food. Obrona prawa do smaku
(
P.K.
), s. 38-39
artykuł:
Najwazniejcza jest uczciwosc
(
Kania-Lentes P.
), s. 42-43
artykuł:
Produkty tradycyjne i regionalne - kampania zakonczona
(
Stus M.
), s. 44
artykuł:
Rosnie zainteresowanie lista produktow tradycyjnych
(
ajc
), s. 46
artykuł:
Z sercem i z duchem czasu. Swieto Chleba atrakcja kazdego Jarmarku sw. Dominika
(
Piesiewicz H.
), s. 50-52
artykuł:
Lublin - coraz piekniejszy
(
Piotrowicz J.
), s. 56-57
artykuł:
Swieto Chleba po lwowsku
(
Mamaj B.
), s. 58
artykuł:
Trzy strategie - jak sobie radzic na trudnym rynku
(
Stus M.
), s. 60
artykuł:
Prosta produkcja czekolady. ChocoEasy - kompaktowa instalacja do produkcji czekolady
(
van der Horst R.
,
Harbs T.
), s. 72
artykuł:
Dwa slodkie dni w Hamburgu. Bosch Confectionery i partnerzy prezentuja najnowoczesniejsza linie produkcyjna twardych slodyczy
, s. 78-79
artykuł:
Afrykanskie aromaty
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 86-87
artykuł:
Odchudzanie z herbata
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 88-89
artykuł:
Trudni klienci. Jak skutecznie przekonywac kientow do zakupow
, s. 90-91
artykuł:
Lody rzemieslnicze. Lekcja 10. Z czego skladaja sie lody [c.d.]
, s. 92
artykuł:
Umowa zlecenie i umowa o dzielo - skladki na ubezpieczenie spoleczne
(
Paprocki J.
), s. 94-95
artykuł:
Wyliczanie zaliczki na podatek dochodowy od wynagrodzen pracownika
(
Paprocki J.
), s. 96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.