PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
50 lat Instytutu Technologii Miesa Akademii Rolniczej w Poznaniu
(
Dolata W.
,
Pospiech E.
), s. 10
artykuł:
Procesy dostosowawcze w branzy miesnej
(
Leonkiewicz J.
), s. 16-17
artykuł:
Nowe rodzaje opakowan do drobiu
, s. 26
artykuł:
Centralne wytwarzanie prozni
(
Merkle U.
), s. 28-29
artykuł:
Wplyw metody pakowania na trwalosc elementow z kurczat przechowywanych w warunkach chlodniczych
(
Slowinski M. P.
,
Maciejewska A.
), s. 30
artykuł:
Zamykanie na zatrzask
(
Waldau C.
), s. 36
artykuł:
Co nowego w klasyfikacji tusz wieprzowych?
(
Boruta M.
), s. 46-47
artykuł:
Wykwity kreatyny na kielbasach surowych pakowanych w opakowania foliowe
(
Krockel L.
,
Lira W.
,
Kuhne D.
), s. 52
artykuł:
Poddawanie produktow zywnosciowych dzialaniu wysokiego cisnienia
(
Heinz V.
), s. 64
artykuł:
Uboczne artykuly pochodzenia zwierzecego
, s. 72-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.