PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Physical activity and protein requirement
(
Keller J. S.
)
artykuł:
Structure, physico-chemical properties, and potential uses of amaranth starch
(
Walkowski A.
,
Fornal J.
,
Lewandowicz G.
,
Sadowska J.
), s. 11-22
artykuł:
Chemical starch modification in the field of microwaves. II. Reactions with alpha-amino and alpha-hydroxy acids
(
Sikora M.
,
Tomasik P.
,
Pielichowski K.
), s. 23-30
artykuł:
Calculations of intermolecular interactions of D-fructose with the HyperChem avaible programs
(
Mazurkiewicz J.
), s. 31-40
artykuł:
Colour of frankfurter- and Bologna-type sausages as influenced by soy protein isolates
(
Baco B.
,
Pipek P.
,
Dolata W.
,
Radomyski T.
), s. 51-56
artykuł:
Biosynthesis of hydrolytic enzymes of UV-mutants of Bacillus subtilis B-3 strain
(
Rodziewicz A.
), s. 63-71
artykuł:
Mobilization of pulmonary glutathione and ascorbic acid by dietary intake of antioxidant vitamins under ozone exposure in rats - short report
(
Zielinski H.
), s. 73-78
artykuł:
Effects of plant and fish oils on the content of free and protein-bound malondialdehyde in the rat liver and kidneys
(
Tokarz A.
), s. 79-86
artykuł:
Influence of dietary fibre on lead-intoxicated rats
(
Krejpcio Z.
,
Gawecki J.
), s. 87-95
artykuł:
Calcium bioavailability from Ricotta-type cheeses produced by high-acid method of milk coagulation
(
Klobukowski J.
,
Surazynski A.
,
Cichon R.
,
Kozikowski W.
), s. 97-104
artykuł:
Effect of health-promoting education in nutrition and the resultant changes in eating habits on levels of hormones and carbohydrate-lipid metabolism components in the blood of women aged 45-52 with BMI-30 and 40
(
Friedrich M.
), s. 115-124
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.