PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1998
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
System HACCP
, s. 54
artykuł:
Przyszlosciowe koncepcje w zakresie pakowania przetworow miesnych
(
Kuzia A.
), s. 20-22
artykuł:
Przewodnictwo elektryczne i pH jako kryterium wstepnej oceny jakosci technologicznej miesa indyczego
(
Slowinski M.
,
Stolarski M.
), s. 40
artykuł:
Polskie oslonki poliamidowe
, s. 16-17
artykuł:
Pakowanie miesa wieprzowego z koscia
, s. 34
artykuł:
Pakowanie miesa i przetworow miesnych prozniowe oraz w mieszaninie gazow
(
Czerniawski B.
), s. 26
artykuł:
Ocena efektywnosci pracy nozy kutra o roznych ksztaltach krawedzi tnacej
(
Dolata W.
), s. 48
artykuł:
45 lat tradycji w produkcji konserw
, s. 14
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.