PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zawartosc niektorych pierwiastkow w miesie i watrobie krolikow wybranych ras
(
Sikora T.
,
Kruk D.
,
Serwin K.
), s. 13-22
artykuł:
Otrzymywanie jogurtow o obnizonej zawartosci tluszczu z wykorzystaniem mikrokoagulatow bialek serwatkowych
(
Mleko S.
), s. 36-44
artykuł:
Badania halasu w pomieszczeniach odbioru surowca w zakladach mleczarskich
(
Wilkus S.
), s. 61-66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.