PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2010
Tom
13
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Assessment of selected physicochemical parameters of UHT sterilized goat's milk
(
Dmytrow I.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Balejko J.
)
artykuł:
Effect of food additives on sensory characteristics of thermo-stable marmalade
(
Grujic S.
,
Grujic R.
,
Poljasevic J.
)
artykuł:
Cow feeding system vs. quality of milk used for acid-curd cheese (tvarog) production
(
Jasinska M.
,
Dmytrow I.
,
Mituniewicz-Malek A.
,
Wasik K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.