PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zima blisko!
(
Piotrowski J. P.
), s. 3-4
artykuł:
Dni Kuchni Cejlonskiej - parada smakow i kolorow
(
Pietruszewska K.
), s. 5
artykuł:
Hogatec 94: nowoczesna technika w centrum uwagi
, s. 7
artykuł:
Polagra'94
, s. 8
artykuł:
IV Targi Turystyczne TOUR SALON
(
Piotrowski J. P.
), s. 8
artykuł:
Rozwoj, stagnacja czy regres? Gastronomia polska w statystyce
(
Bienkowski P.
), s. 9-12
artykuł:
Hotel rodzinny
, s. 13-14
artykuł:
Specjaly ziemniaczane. Dania z ziemniakow to cos wiecej niz tylko dodatek
, s. 15-16
artykuł:
Frytki stanowia zelazny asortyment. Porady dotyczace przyrzadzania frytek
, s. 17-18
artykuł:
Cafe Zamek
, s. 19-20
artykuł:
Rewolucja w kuchni
, s. 21
artykuł:
Funkcjonalnie i higienicznie. Czyszczenie i konserwacja sprzetu ze stali szlachetnej dla duzych kuchni
, s. 22-23
artykuł:
Odzyskiwanie ciepla w zmywarkach do naczyn
, s. 24-25
artykuł:
LOZAMET. Polski producent maszyn i urzadzen gastronomicznych
, s. 28-30
artykuł:
Mechaniczne mycie naczyn - to podstawowy wymog higieny
, s. 30-31
artykuł:
Francja - albo slonce w kieliszku
(
Pietruszewska K.
), s. 32-33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.