PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2005
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow na stabilnosc beta-karotenu w napojach bezalkoholowych
(
Dluzewska E.
,
Bednarek P.
), s. 59-69
artykuł:
Some selected properties of protein preparations made by enzymatic treatment of animal blood red cell fraction
(
Konieczny P.
,
Uchman W.
,
Krysztofiak K.
,
Przyborski J.
)
artykuł:
Effect of maturing process on changes in physico-chemical properties of colt meat
(
Znamirowska A.
,
Stanislawczyk R.
)
artykuł:
Changes in physico-chemical properties of horsemeat during frozen storage
(
Stanislawczyk R.
,
Znamirowska A.
)
artykuł:
Application of voltammetry to determine vitamin C in apple juices
(
Wawrzyniak J.
,
Ryniecki A.
,
Zembrzuski W.
)
artykuł:
Antioxidant activities of cinnamic and benzoic acid derivatives
(
Szwajgier D.
,
Pielecki J.
,
Targonski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.