PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2006
Tom
07
Numer
1[132]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1[132]
artykuł:
Verification of potential theory of adsorption in determining food sorption isotherms
(
Ocieczek A.
)
artykuł:
Effects of convective roasting conditions on microbial safety of cocoa beans
(
Stobinska H.
,
Krysiak W.
,
Nebesny E.
,
Kozanecka E.
)
artykuł:
Effect of replacement of meat by the CC400 protein preparation and fat - by wheat fibre on rheological properties of meat fillings
(
Rezler R.
,
Baranowska H. M.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
Application of the NMR technique for the analysis of the water state in pickled and plasticized muscles of large slaughter animals
(
Baranowska H. M.
,
Gajewska-Szczerbal H.
,
Kucharski M.
)
artykuł:
A fractal scaling law for seed hydration kinetics
(
Miedziejko E. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.