PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Nowe dotacje PARP
(
ajc
), s. 31
artykuł:
Dekoracje cukiernicze kolejnym produktem markowym Grupy APC
(
Dziuk T.
), s. 26
artykuł:
Ciasta francuskie. Uproszczone metody wprowadzania margaryny do ciasta
(
Karlovits G.
), s. 48
artykuł:
Baltpiek 2004 - europejski standard
(
Piesiewicz H.
), s. 56-59
artykuł:
ABC prawa UE
(
Budner A.
), s. 2-3
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.