PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2001
Tom
08
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zachowania konsumentow w stosunku do zywnosci i zywienia
(
Babicz-Zielinska E.
), s. 5-15
artykuł:
Wzbogacanie zywnosci i suplementacja diety skladnikami odzywczymi - korzysci i zagrozenia
(
Brzozowska A.
), s. 16-28
artykuł:
Owoce i warzywa - szansa czy zagrozenie
(
Czapski J.
), s. 29-39
artykuł:
Zywnosc modyfikowana genetycznie a bezpieczenstwo konsumenta
(
Grajek W.
), s. 40-49
artykuł:
Bledy zywieniowe stanowiace ryzyko dla zdrowia w Polsce
(
Gronowska-Senger A.
), s. 50-61
artykuł:
Alergeny pokarmowe jako czynniki ryzyka zdrowotnego
(
Jedrychowski L.
), s. 62-81
artykuł:
Bezpieczenstwo zdrowotne i jakosc zywieniowa miesa drobiowego i jaj
(
Kijowski J.
), s. 82-92
artykuł:
Zywnosc probiotyczna w aspekcie bezpieczenstwa zdrowotnego
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 93-105
artykuł:
Funkcjonalnosc produktow spozywczych pochodzenia zwierzecego uzyskanych na drodze modyfikacji zywieniowej
(
Pisulewski P. M.
), s. 106-125
artykuł:
Etyka producenta zywnosci
(
Rutkowski A.
), s. 126-132
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna - implikacje zywieniowe
(
Swiderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Hoffmann M.
), s. 133-149
artykuł:
Przeciwodzywcze i-lub prozdrowotne wlasciwosci wtornych metabolitow roslin
(
Zdunczyk Z.
), s. 150-163
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.