PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczna Żywność
Rocznik
1996
Tom
01
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Sylwetka redaktora naczelnego kwartalnika Bezpieczna Zywnosc dra n.med.Lucjana Szponara
, s. 2-5
artykuł:
Zywnosc bezpieczna dla zdrowia
(
Szponar L.
), s. 6-8
artykuł:
Znaczenie tluszczow w zywieniu czlowieka
(
Traczyk I.
,
Gielecinska I.
), s. 8-12
artykuł:
Jakosc zywieniowa miesa i przetworow miesnych wystepujacych na rynku polskim
(
Klys W.
,
Kunachowicz H.
), s. 12-17
artykuł:
Wartosc odzywcza miesa kurzego i indyczego
(
Nadolna I.
,
Kunachowicz H.
,
Iwanow K.
,
Klys W.
), s. 17-20
artykuł:
Substancje slodzace zastepujace culier, stosowane w polskim przemysle spozywczym
(
Okolska G.
,
Skrzypek B.
), s. 24-27
artykuł:
Dlaczego soki owocowe i warzywne powinny znajdowac sie w codziennej diecie ?
(
Nadolna I.
), s. 27-30
artykuł:
Mleko i jego przetwory w zywieniu czlowieka
(
Turlejska H.
), s. 31-34
artykuł:
Mleko poczatkowe i nastepne w zywieniu niemowlat
(
Okolska G.
,
Mojska H.
), s. 34-38
artykuł:
Przetwory zbozowe, owocowo-warzywne, warzywno-miesne, przeznaczone dla niemowlat i malych dzieci
(
Orlowska K.
,
Kundzicz M.
), s. 41-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.