PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1997
Tom
45
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Wygraly rozki obfitosci
, s. 9
artykuł:
Wlocznia Jacwingow dla suwalskiej Janzy
, s. 52
artykuł:
Teraz Polska
, s. 61
artykuł:
Swoje sprawy w swoje rece
, s. 2
artykuł:
Stawianie na rozwoj
(
Bielecki J.
), s. 13
artykuł:
Specjalne tluszcze do nadzien
(
Krygier K.
,
Ratusz K.
), s. 29-31
artykuł:
Sklep na jubileusz
, s. 60
artykuł:
Porady prawne
(
Paprocki J.
), s. 58
artykuł:
Polfood okiem wystawcy
, s. 50
artykuł:
Nowy program szkolen w poznanskim Osrodku Szkoleniowym Profesional
, s. 41
artykuł:
Musimy pokonac podwojna bariere
(
Mroczek K.
), s. 4-5
artykuł:
MULTIMATIC S i MULTIMATIC SG - nowa generacja znanych i sprawdzonych dzielarko-formierek do ciast pszennych firmy WP
, s. 14-15
artykuł:
Miedzynarodowy Salon Wystawienniczy SIAB w Weronie
(
Gubala W.
), s. 49
artykuł:
Marketing wyrobow cukierniczych. Cz. III. Promocja i dystrybucja
(
Urban S.
), s. 26-27
artykuł:
Jubileusz Zielonej Budki
, s. 54-55
artykuł:
IV Ogolnopolski Konkurs Cukierniczy i I Wielkopolski Konkurs Piekarski
(
Dyhdalewicz J.
,
Jablecka J.
,
Kowalewicz A.
), s. 10-12
artykuł:
Czy wysoka jakosc wyrobu moze decydowac o sukcesie?
(
Malak-Koczorowska J.
), s. 44
artykuł:
Czekolada i kakao w lodziarni
, s. 40
artykuł:
Chleb i bulki w diecie japonskiej
, s. 16-17
artykuł:
Chemia z torebki i puszki
(
Kania P.
), s. 48
artykuł:
Aromat dodaje smaku
, s. 46-47
artykuł:
600 m stolu na wroclwaskim rynku. Piekarze blysneli
(
Perzynski M.
), s. 7-8
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.