PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2004
Tom
08
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zboza i produkty zbozowe - cz.III. Wyroby makaronowe
(
Gawloska-Kamocka A.
), s. 52-53
artykuł:
Zasada Pareto - tajemnica sukcesu piekarzy?
(
Czekaj K.
), s. 8-9
artykuł:
Wodny roztwor dwutlenku chloru. Nowy, skuteczny straznik jakosci [trwalosci] produktow spozywczych
, s. 42-43
artykuł:
Slodowy smak
(
Wichrowska M.
), s. 60-61
artykuł:
Desery lodowe
(
Baranowicz A.
), s. 50-51
artykuł:
Co powinien wiedziec absolwent?
(
Morkis G.
), s. 76
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.