PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Polskie smaki
(
Oleszczynski I.
), s. 26-27
artykuł:
Polskie regulacje prawne dotyczace produktow regionalnych i tradycyjnych
, s. 28-29
artykuł:
Skup bydla rzeznego na podstawie klasyfikacji poubojowej EUROP
, s. 32-34
artykuł:
Uporzadkowanie nomenklatury karboksymetylocelulozy
, s. 54-55
artykuł:
Wstepne warunki rozpoczecia inwestycji w branzy miesnej
(
Piotrowski E.
,
Kien S.
), s. 56
artykuł:
Zarzadzanie marka
(
Staszynska K. M.
), s. 63-66
artykuł:
AGROPLUS w trosce o bezpieczna zywnosc. Rozmowa z mgr inz. Anna Popiol, specjalista firmy AGROPLUS od systemow jakosci
, s. 72-73
artykuł:
Nowa linia produktow firmy Busser Technologie
(
Bagniewski M.
), s. 80-81
artykuł:
Odbudowa marki
(
Kandziora R.
), s. 82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.