PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Strategia i program operacyjny restrukturyzacji i rozwoju przemyslu miesnego w Polsce w okresie integracji z Unia Europejska
, s. 4
artykuł:
46. Miedzynarodowy Kongres Nauki i Technologii Miesa [cz.2]
(
Pisula A.
,
Tyburcy A.
), s. 10
artykuł:
Kursokonferencja drobiarska
, s. 12
artykuł:
10-lecie firmy Polish Farm Meat Zaklady Miesne Stanislawow sp. z o.o.
, s. 14
artykuł:
Polagra-Food 2000
, s. 16-17
artykuł:
Przedluzanie trwalosci miesa wieprzowego
, s. 24
artykuł:
Aparaturowa klasyfikacja tusz wolowych w systemie EUROP
(
Kien S.
), s. 28
artykuł:
Mieso strusie. [czesc druga]
, s. 34
artykuł:
Wplyw roznych fosforanow na wlasciwosci kielbasy parzonej. 2. Zmiany barwy, konsystencji i wielkosci wycieku
, s. 38-39
artykuł:
Produkcja swiezych metek
, s. 42
artykuł:
Polska norma na wyroby gotowe z miesa i podrobow
(
Slowinski M. P.
,
Mroczek J.
), s. 51-52
artykuł:
Czy warto kreowac marki lokalne?
(
Kotarbinski J.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.