PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Kursokonferencja drobiarska
, s. 12
artykuł:
Polagra-Food 2000
, s. 16-17
artykuł:
Przedluzanie trwalosci miesa wieprzowego
, s. 24
artykuł:
Mieso strusie. [czesc druga]
, s. 34
artykuł:
Wplyw roznych fosforanow na wlasciwosci kielbasy parzonej. 2. Zmiany barwy, konsystencji i wielkosci wycieku
, s. 38-39
artykuł:
Produkcja swiezych metek
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.