PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Lizbona od kuchni
(
Andrzejewski J.
), s. 16-17
artykuł:
[Bez] cenna ankieta
(
Petrus S.
), s. 18-19
artykuł:
Swiatowe cukiernictwo to przede wszystkim prostota i minimalizm
(
Domeracka K.
), s. 20-21
artykuł:
Mrozone desery
(
Szymula M.
), s. 28-30
artykuł:
Soki - naturalne zrodlo witamin
(
Janiak M.
), s. 36
artykuł:
Marketing targowy w sektorze HoReCa
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 38-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.