PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
3[A]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3[A]
artykuł:
Kinetics of water vapour sorption by selected ingredients of muesli-type mixtures
(
Gondek E.
,
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Effect of pH on rheological properties and meltability of processed cheese analogs with whey products
(
Solowiej B.
)
artykuł:
TEMPO system in microbiological analysis of spices and food additives
(
Kunicka A.
)
artykuł:
Evaluation of enzymatic browning degree of edible potato tubers induced by herbicides, mechanical damages and storage by means of instrumental and sensory methods
(
Wszelaczynska E.
,
Wichrowska D.
,
Pinska M.
,
Rogozinska I.
)
artykuł:
Relation between the profile of major fractions of unsaturated fatty acids in common carp meat [Cyprinus carpio L.] in the second year of life and their profile in zooplankton
(
Ligaszewski M.
,
Weglarzy K.
,
Pilarczyk A.
,
Lysak A.
,
Bereza M.
)
artykuł:
Comparing sensory quality of full and reduced fat commercial cheeses
(
Lamparski G.
,
Tobota G.
)
artykuł:
Cohesive properties of model powdered formulas for children
(
Poszytek K.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Preferences of functional food without or with genetically modified technology in the perspective of perceived health risk related to metabolic syndrome
(
Jezewska-Zychowicz M.
,
Wadolowska L.
,
Danowska-Oziewicz M.
,
Vaz de Almeida M. D.
,
Stewart-Knox B.
)
artykuł:
Content of selected components in fruits of Polish watermelon cultivar 'Bingo' as dependent on the method of seedling production and irrigation
(
Wichrowska D.
,
Wojdyla T.
,
Rolbiecki S.
,
Rolbiecki R.
,
Piszczek P.
)
artykuł:
Prediction of selected colour indices in red fruit wines
(
Maniak B.
,
Kuna-Broniowska I.
)
artykuł:
Influence of high level of grapefruit phenolic preparation in casein diets on the selected caecal parameters in rats
(
Frejnagel S.
,
Juskiewicz J.
)
artykuł:
Effect of various pH conditions simulated in vivo on the activity of lipophilic antioxidants isolated from selected spices
(
Gawlik-Dziki U.
,
Swieca M.
)
artykuł:
Effect of spray drying parameters on rosemary aroma microencapsulation
(
Janiszewska E.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Effectiveness of nutritional education in patients with anorexia and bulimia nervosa
(
Czarnewicz-Kaminska A.
,
Gronowska-Senger A.
)
artykuł:
Effect of sonication on the crystallization of honeys
(
Stasiak D. M.
,
Dolatowski Z. J.
)
artykuł:
PCR-based DNA test for detection of emetic Bacillus cereus strains producing cereulide
(
Oltuszak-Walczak E.
,
Walczak P.
)
artykuł:
A study on selected assortments of multi-cereal breakfast cereals
(
Rzedzicki Z.
,
Sykut E.
,
Poczek M.
)
artykuł:
Effect of addition of whey protein aggregates obtained by single and double heating method on the rheological properties of set yoghurts
(
Gustaw W.
)
artykuł:
Kinetics of water vapour adsorption and caking of whey powder
(
Domian E.
,
Wlodarska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.