PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2009
Tom
08
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The effect of soy hydrolysates on changes in cholesterol content and its oxidation products in fine - ground model sausages
(
Bilska A.
,
Rudzinska M.
,
Kowalski R.
,
Krysztofiak K.
), s. 15-22
artykuł:
Effect of fermentation and extrusion on the release of selected minerals from lupine grain preparations
(
Suliburska J.
,
Krejpcio Z,
,
Lampart-Szczapa E.
,
Wojciak R. W.
), s. 87-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.