PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2006
Tom
41
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Wstepna ocena przydatnosci nasion rzepaku i lnu oraz makuchu rzepakowego w zywieniu przezuwaczy na przykladzie zestawow paszowych dla owiec w piatym miesiacu ciazy
(
Borys B.
,
Pakulska E.
,
Borys A.
,
Grzeskiewicz S.
), s. 298-309
artykuł:
Wolne rodniki a stres oksydacyjny
(
Glod B. K.
,
Olszewska E.
,
Piszcz P.
), s. 254-263
artykuł:
Wlasciwosci oraz oddzialywanie na srodowisko estrow metylowych otrzymanych z tluszczow odpadowych
(
Sendzikiene E.
,
Makreviciene V.
,
Janulis P.
), s. 338-345
artykuł:
Total antioxidant potential measurement using improved photometric assay
(
Glod B. K.
)
artykuł:
Problemy analityczne zwiazane z badaniem postepu reakcji lipolizy tluszczow ogrzewanych
(
Hazuka Z.
,
Ledochowska E.
,
Nowosadko I.
), s. 246-253
artykuł:
Podsumowanie XIV Miedzynarodowej Konferencji Naukowej 'Postepy w technologii tluszczow roslinnych'
(
Ptasznik S.
), s. 171-178
artykuł:
Oznaczanie zawartosci fazy stalej metoda pulsacyjnego NMR jako rutynowa metoda w swietle krajowych badan miedzylaboratoryjnych sluzacych walidacji
(
Jerzewska M.
), s. 205-220
artykuł:
Dostepnosc i jakosc spozywczych olejow tloczonych na zimno na rynku warszawskim
(
Wroniak M.
,
Brylska L.
), s. 320-330
artykuł:
Badanie jakosci zdrowotnej i odpornosci oksydacyjnej tluszczow przeznaczonych do pieczenia
(
Zbikowska A.
,
Kowalska M.
), s. 230-239
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.