PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2005
Tom
03
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zmiekczaj, czysc i odkamieniaj
(
Burzec M.
), s. 44-45
artykuł:
Szefowie kuchni podnosza kwalifikacje zawodowe - czesc III: Oferta firm komercyjnych. Od 90 zl za kurs
(
Burzec M.
), s. 36
artykuł:
Prospona - dla gastronomii
, s. 26
artykuł:
Jaja w restauracji
(
Wieczorek A.
), s. 40-41
artykuł:
Agapes postawi na marke Bistro Flunch
(
Wieczerzak A.
), s. 20-21
artykuł:
12 tysiecy funtow za wejscie do sieci
(
AW
), s. 24-25
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.