PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zelowanie zdenaturowanych bialek serwatkowych pod wplywem dodatku soli mineralnych
(
Glibowski P.
,
Mleko S.
,
Gustaw W.
), s. 48-50
artykuł:
Vimax
, s. 23
artykuł:
Otrzymywanie, wlasciwosci funkcjonalne i zastosowanie kazeinianow
(
Szpendowski J.
,
Smietana Z.
), s. 34
artykuł:
ORAFTI - innowacyjne opracowanie produktu
, s. 26-27
artykuł:
Nowe regulacje prawne dotyczace substancji dodatkowych do zywnosci
(
Gajda J.
,
Karlowski K.
), s. 10
artykuł:
Krajowa Unia - blizej UE
(
en
), s. 31
artykuł:
Koszty magazynowania
(
Kizyn M.
), s. 60-61
artykuł:
Kierunki i poziom inwestowania w przemysle spozywczym
(
Drozdz J.
), s. 54-56
artykuł:
Innowacyjne dodatki do zywnosci FMC BioPolymer
, s. 37
artykuł:
Delikatna obrobka cieplna produktow spozywczych
, s. 46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.