PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2002
Tom
11/52
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Use of a microbore ODS column for the separation of paprika [Capsicum annuum] pigments by high performance liquid chromatography
(
Cserhati T.
,
Forgacs E.
,
Morais H.
,
Ramos C.
)
artykuł:
Production of extracellular enzymes by Trichoderma reesei M-7 on mixtures of lactose and glucose at different temperatures
(
Janas P.
,
Targonski Z.
,
Udeh K. O.
,
Wasko A.
)
artykuł:
Production of cellulases during citric acid biosynthesis by solid-state fermentation
(
Gasiorek E.
,
Lesniak W.
)
artykuł:
Enzymatic hydrolysis of maltodextrin into maltose syrup in a continuous membrane reactor
(
Slominska L.
,
Grzeskowiak A.
,
Jaroslawski L.
,
Zielonka R.
)
artykuł:
Assessment of effects of diet enrichment with a new hull-less oat variety on blood glucose, lipid, lipoprotein, and fibrinogen levels
(
Friedrich M.
,
Piech M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.