PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2006
Tom
33
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zwyczajowa częstość spożycia wybranych grup produktów przez mężczyzn przed i po zdiagnozowaniu niedokrwiennej choroby serca
(
Harton A.
,
Narojek L.
,
Solik-Tomassi A.
), s. 33-40
artykuł:
Zastosowanie procesu komunikowania interpersonalnego w poradnictwie dietetycznym
(
Jezewska-Zychowicz M.
), s. 84-90
artykuł:
Rola jonów cynku w funkcjonowaniu organizmu człowieka
(
Zyska A.
,
Slezak A.
), s. 91-99
artykuł:
Czy margaryny są źródłem izomerów trans kwasów tłuszczowych w diecie Polaków?
(
Mojska H.
,
Balas J.
,
Gielecinska I.
,
Pawlicka M.
,
Swiderska K.
,
Szponar L.
), s. 63-72
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.