PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Pol wieku dzialalnosci Wydawnictwa SIGMA NOT
(
Kusyk A.
), s. 2-3
artykuł:
Konsekwencje wlaczenia Polski do Unii dla rynku mleka
(
Seremak-Bulge J.
), s. 4-7
artykuł:
Limitowanie produkcji i transakcje terminowe
(
Imbs B.
), s. 8-9
artykuł:
Dwa sektory w polskim mleczarstwie
(
Smolenski Z.
), s. 9
artykuł:
Daleka droga do Unii
(
Stus M. P.
), s. 10-12
artykuł:
Restrukturyzacja sektora mleczarskiego w Polsce
(
Zalewski A.
), s. 14-16
artykuł:
Potrzeba nam rownych szans
(
Stus M. P.
), s. 18
artykuł:
Jak realizowac program restrukturyzacji spoldzielczego mleczarstwa
(
Imbs B.
), s. 19-20
artykuł:
Czy bedzie nowy lider?
, s. 20
artykuł:
Z tradycja w przyszlosc
(
Smolinski E.
), s. 22-23
artykuł:
Organizacja badan mleka i przetworow mleczarskich w Polsce
(
Wojton B.
), s. 24-25
artykuł:
Ocena jakosci mleka surowego w skupie
(
Bazydlo I.
), s. 26-27
artykuł:
Rewolucja w myciu
, s. 29-31
artykuł:
Produkcja i spozycie jogurtow w Polsce
(
Bros W.
), s. 32
artykuł:
Produkty SM Mlekovita cenione w przemysle spozywczym
, s. 33
artykuł:
Jak zachowuje sie konsument na rynku mleka UHT
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 34-35
artykuł:
Konsument serow topionych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 38-39
artykuł:
Jakosc Q
(
Smolinski E.
), s. 42
artykuł:
Nowoczesne rozwiazania stosowane w instalacjach ziebniczych w przemysle mleczarskim
(
Kwiaton S.
), s. 46-48
artykuł:
System informatyczny w zakladach Zott GmbH and Co.
(
Schalk H.
), s. 60
artykuł:
Nowe skrobie Novation w deserach mlecznych
, s. 62
artykuł:
Dodatki smakowe z enzymatycznie modyfikowanych serow
(
Stepaniak L.
,
Jedrychowski L.
), s. 66-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.