PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wplyw skladu chemicznego i dodatkow funkcjonalnych na charakterystyke reologiczna produktow miesnych. Czesc I
(
Olkiewicz M.
), s. 20
artykuł:
Technika i technologia uboju trzody chlewnej w zmodernizowanej linii
(
Piotrowski E.
), s. 12
artykuł:
Finansowanie rozwoju w ramach funduszu kredytu technologicznego
, s. 56
artykuł:
Czystosc mikrobiologiczna powietrza w zakladach miesnych
(
Palka R.
), s. 34-37
artykuł:
Bezpieczna zywnosc - detektor X-ray to Wielozadaniowy System Kontroli Jakosci
(
Stepien K.
), s. 39
artykuł:
Azotyny w procesie peklowania miesa - funkcje, aspekty zdrowotne, peklowanie bezazotynowe. Czesc I
(
Cierach M.
), s. 24-27
artykuł:
52 Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii w Dublinie
(
Janiszewski P.
,
Borys A.
), s. 40-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.