PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Podsekretarz stanu Ryszard Smolarek o Miedzynarodowych Targach Rolno-Przemyslowych Polagra'96
(
Szarejko A.
), s. 2-3
artykuł:
Victoria w Lancucie
(
Pietruszewska K.
), s. 4
artykuł:
Licencja McDonald's - kluczem do sukcesu
, s. 14
artykuł:
Dania Fastfood. Siec franchisingowa dla malej gastronomii
, s. 16-17
artykuł:
Nowy hotel w Warszawie - Sheraton
, s. 18-19
artykuł:
Stres szefow
, s. 20
artykuł:
Tajemnica walizki barmanskiej
(
Pietruszewska K.
), s. 22
artykuł:
Nowoczesne systemy produkcji i dystrybucji potraw
(
Koziorowska B.
), s. 24-26
artykuł:
Herbata - czarodziejski napoj
(
Pietruszewska K.
), s. 30-31
artykuł:
Techniczne systemy zabezpieczen przeciwpozarowych w obiektach hotelowych
(
Celej A.
), s. 32
artykuł:
W tym hotelu goscie czuja sie jak w domu
(
Szarejko A.
), s. 38
artykuł:
Bar z salatkami - porady i wskazowki
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.