PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2006
Tom
41
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Zastosowanie enzymu niespecyficznego do modyfikacji wlasciwosci mieszanin tluszczu mlekowego z olejem slonecznikowym
(
Brys J.
,
Wirkowska M.
,
Ratusz K.
,
Kowalski B.
), s. 123-130
artykuł:
Stabilnosc przeciwutleniajaca tluszczu wyekstrahowanego z owsa
(
Wirkowska M.
,
Brys J.
,
Ratusz K.
,
Kowalski B.
), s. 131-137
artykuł:
Oliwa z oliwek - historia a rzeczywistosc, sklad chemiczny i aspekty jakosciowe
(
Ptasznik S.
), s. 3-16
artykuł:
Charakterystyka skladu chemicznego nasion rzepaku i uzyskanego z nich makuchu przy tloczeniu oleju metoda na zimno i na goraco
(
Borys A.
,
Borys B.
,
Grzeskiewicz S.
,
Pakulska E.
), s. 138-145
artykuł:
Analiza fazy tluszczowej czekolady w celu stwierdzenia jej zafalszowania
(
Pawlowicz R.
), s. 99-105
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.