PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2008
Tom
58
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Technological usability of tubers of genetically-modified potato
(
Sadowska J.
,
Blaszczak W.
,
Fornal J.
,
Jelinski T.
,
Budny J.
)
artykuł:
State of the art on food allergens - a review
(
Jedrychowski L.
,
Wroblewska B.
,
Szymkiewicz A.
)
artykuł:
Opioid activity of high-protein supplement for sportsmen
(
Wocior A.
,
Iwan M.
,
Kostyra H.
,
Kostyra E.
)
artykuł:
Main nutritional and antinutritional compounds of bean seeds - a review
(
Krupa U.
)
artykuł:
Effect of fructans with different degrees of polymerization on bacterial enzymes activity, lipid profile and antioxidant status in rats
(
Zary-Sikorska E.
,
Juskiewicz J.
)
artykuł:
Application of microscopy methods in food analysis
(
Blaszczak W.
,
Fornal J.
)
artykuł:
Antioxidant properties of spelt bread
(
Zielinski H.
,
Michalska A.
,
Ceglinska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.